NUTS 614 : Toxicology of Plant and Animal Foodstuffs
สภพป 614 ความเป็นพิษของอาหารพืชและเนื้อสัตว์ กลไกการออกฤทธิ์ของสารพิษตามธรรมชาติจากอาหารพืช และเนื้อสัตว์ การปนเปื้อนของปาราสิตในอาหาร ผลของสารพิษตามธรรมชาติต่อสุขภาพและภาวะโภชนาการของผู้บริโภค วิธีการที่ใช้ลดและป้องกันอันตรายจากธรรมชาติเหล่านั้น การวิเคราะห์จุดวิกฤต
NUTS 614 Toxicology of Plant and Animal Foodstuffs Mode of action of naturally occurring toxicants from plant or animal foodstuffs; contamination of parasites in food; effects of natural toxicants on health and nutritional status of consumers; methods for reduction and protection of those natural hazards, hazard analysis critical control point (HACCP).
อาจารย์ผู้รับผิดชอบรายวิชา
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ปรัญรัชต์ ธนวิยุทธ์ภัคดี