NUTS 638 : Toxicant-derived Food Processing

     สภพป 638 กระบวนการแปรรูปที่เหนี่ยวนำให้เกิดสารพิษในอาหาร การเหนี่ยวนำการเกิดสารพิษในอาหารเนื่องจากกระบวนการแปรรูปหรือการถนอมอาหาร การเติมไฮโดรเจน การทอด การปิ้งและการอบ การลดปริมาณสารพิษในอาหารแปรรูป การควบคุมคุณภาพและความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์อาหาร

    NUTS 638 Toxicant-derived Food Processing Induction of toxin formation in food due to food processing and preservation hydrogenation, frying, grilling and baking; reduction of toxic substances in processed food; quality and safety control of food products.

 

 
  อาจารย์ผู้รับผิดชอบรายวิชา

รองศาสตราจารย์ ดร.พรรัตน์ สินชัยพานิช