NUTS 638 : Toxicant-derived Food Processing
สภพป 638 กระบวนการแปรรูปที่เหนี่ยวนำให้เกิดสารพิษในอาหาร การเหนี่ยวนำการเกิดสารพิษในอาหารเนื่องจากกระบวนการแปรรูปหรือการถนอมอาหาร การเติมไฮโดรเจน การทอด การปิ้งและการอบ การลดปริมาณสารพิษในอาหารแปรรูป การควบคุมคุณภาพและความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์อาหาร
NUTS 638 Toxicant-derived Food Processing Induction of toxin formation in food due to food processing and preservation hydrogenation, frying, grilling and baking; reduction of toxic substances in processed food; quality and safety control of food products.
อาจารย์ผู้รับผิดชอบรายวิชา
รองศาสตราจารย์ ดร.พรรัตน์ สินชัยพานิช