Administering education that focuses on learners’ achievements by means of a learning-centered approach for self-development of knowledge, abilities, and new skills
จัดการศึกษาที่มุ่งผลสัมฤทธิ์ของผู้เรียนโดยใช้การเรียนรู้เป็นศุนย์กลาง เพื่อให้ผู้เรียนสามารถสร้างเสริมความรู้ ความสามารถและทักษะใหม่ได้ด้วยตนเอง
English | : Master of Science (Food Science for Nutrition) : M.Sc. (Food Science for Nutrition) |
Thai | : วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิทยาศาสตร์การอาหารเพื่อโภชนาการ) : วท.ม. (วิทยาศาสตร์การอาหารเพื่อโภชนาการ) |
Regular Program: Monday to Friday,
8:30 A.M. – 4:30 P.M.
Special Program: Saturday and Sunday,
8:30 A.M. – 6:00 P.M.
Semester 1 | August – December |
Semester 2 | January – May |
Summer Session | May – July |