INMU and Kyushu University to cooperate on study of gut microbiota

Faculty and guests at INMU

20 July, 2022 – The Institute of Nutrition, Mahidol University (INMU) was pleased to welcome Prof. Dr. Jiro Nakayama, from the Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Kyushu University, to discuss cooperation on professional development and research in the field of microbiota.

This September, researchers from INMU will join colleagues from the Philippines, Indonesia, Mongolia, and Japan at a workshop supported by the Core-To-Core Program, Japan.

Futhermore, INMU doctoral students will research the effects of rice bran fat extract on changes in the intestinal microflora of rats with induced intestinal cancer.

เราใช้คุกกี้เพื่อพัฒนาประสิทธิภาพ และประสบการณ์ที่ดีในการใช้เว็บไซต์ของคุณ คุณสามารถศึกษารายละเอียดได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว และสามารถจัดการความเป็นส่วนตัวเองได้ของคุณได้เองโดยคลิกที่ ตั้งค่า

Privacy Preferences

คุณสามารถเลือกการตั้งค่าคุกกี้โดยเปิด/ปิด คุกกี้ในแต่ละประเภทได้ตามความต้องการ ยกเว้น คุกกี้ที่จำเป็น

Allow All
Manage Consent Preferences
  • Always Active

Save